Контакти

ПАЗАРДЖИК

ПАЗАРДЖИК
Ул. „Екзарх Йосиф“ № 6 – Младежки Дом
Тел/факс: 034/ 44 – 15 – 77;
089 542 8124; 089 684 4442;
skype: via-orbita1
E-mail: viaorbita.pz@gmail.com

Адрес

Пазарджик
034 44 15 77

Пишете ни

silvia.viaorbita@gmail.com

Последвайте ни

Харесайте нашата страница във Facebook

 Прочетох и се съгласявам с общите условия и регламента за защита на личните данни.

БАНКОВИ СМЕТКИ: Райфайзен Банк – BIC: RZBBBGSF
IBAN (лева): BG 78 RZBB 9155 1085 8733 16

BANK ACCOUNTS: RAIFFEISENBANK – BIC: RZBBBGSF

IBAN (bgn): BG 78 RZBB 9155 1085 8733 16

Туристическа агенция ‘ВИА – ОРБИТА’ е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България.

От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”. Фирмата запазва основния си предмет на дейност, като предлага туроператорски услуги, базирайки се на натрупания дългогодишен опит и професионализъм в областта на туризма.
Предлагаме всички услуги в сферата на туризма за всички възрастови групи: индивидуални и групови хотелски резервации, екскурзии в България, автобусни и самолетни екскурзии в чужбина, екскурзоводски услуги, самолетни билети, семинари, обучения, служебни пътувания, ученически екскурзии и лагери, круизи, изготвяне на програми, екскурзии, почивки и мероприятия по заявка.

 

Офисът на фирмата е град Пазарджик. Разполагаме със собствени автобуси и микробуси, което ни позволява да предлагаме изключително изгодни цени на услугите. В традиция се превръща фактът всяка година да се обновява авто-паркът на фирмата и към настоящия момент агенцията разполага с модерни автобуси – категория три и четири звезди, които покриват високите изисквания на туристите. Екипът ни е съставен предимно от млади хора с много добра професионална подготовка.
Благодарение на доброто сътрудничество с различни партньори от целия свят, успяваме да предложим на нашите туристи екзотични дестинации като Израел, Куба, Мексико, Бразилия, Тайланд, Индия и др., както и чартърни полети до Турция, Египет, Испания и Тунис.

В традиция се превърна предлагането на по-краткотрайни почивки в чужбина, както и на почивки, чрез които съчетаваме посещение на известни градове и исторически паметници с кратък отдих. Имаме готовност за изготвянето на индивидуални програми в зависимост от желанията на клиентите ни.
Усилията ни са насочени към предоставяне на все повече възможности за пътувания и почивки на голям кръг от туристи, като се надяваме да отговорим на техните очаквания.

Грижата за клиента е на първо място в нашата работа. От основно значение за нас е да оправдаем доверието, което хората са ни гласували, избирайки нашата фирма за екскурзия, почивка или работен семинар.
„Доволният клиент определя успеха в бизнеса!” – това е мотото на нашата фирма.

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice