ИСТАНБУЛ

Дати : 05.05.2023; 22.06.2023; 19.10.2023

ИСТАНБУЛ

Дати :  05.05.2023;  22.06.2023;   19.10.2023

Цена – 265 лв.

 

 ПРОГРАМА 

1-ви ден: Тръгване от Пазарджик в 22:00 ч. Преминаване на гранични те пунктове Капитан Андреево и Капъ куле. Нощен преход.
           2-ри ден: Пристигане в Истанбул сутринта. По желание* (срещу допълнително заплащане – 15 евро) панорамна обиколка на Истанбул с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в Азиатската част на града, където ще посетим най-голямата джамия в Турция  – Чамлъджа. Връщайки се отново в Европейската част на града, ще посетим Българската желязна църква „Свети Стефан“.  Свободно време за разходка из кокетните улички с разноцветни сгради на квартал Балат, където ще може да опитате невероятното турско кафе приготвено на пясък.  

По желание* (срещу доплащане) вечеря в ресторант с турска шоу-програма /куверта включва – програма, вечеря и 2 напитки по избор/или вечеря на кораб по Босфора /куверта включва -трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки/. Нощувка.
           3-ти ден: Закуска. 08.30 ч.-  По желание * (срещу доплащане)  разходка с корабче по „Босфора“ – новият султански дворец „Долмабахче“, „Чираан Палас“ – бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът „Ортакьой“ – любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости „Румели Хисар“ и „Анадолу Хисар“, летният султански дворец „Бейлербеи“, Кулата на девицата и др. По желание* (срещу доплащане при мин. 25 човека) посещение на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език.

По желание * (срещу доплащане) – Парк „Миниатюрк”, който  е разположен в квартал Сютлютдже на брега на Златния рог. В парка има над 100 миниатюри в мащаб 1:25 на всички известни туристически места или държавни учреждения в Турция.  Могат да се видят макети на двореца Долма бахче, Джамията Султан Ахмед, стадионите Ататюрк и Бешикташ, църквата Света София и много други.

18.00 ч. – по желание* – посещение на   МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на МОЛ „ Watergarden  „ и се смята за „най-големият“ басейн в Европа.  Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. Връщане в хотела. Нощувка.

           4-ти ден : Закуска. 9.00 ч.- отпътуване за  Аквариума“ SEA LIFE ” –  или свободно време за пазаруване в МОЛ „Форум – Истанбул. 13:00 ч. отпътуване за  България.

Цената  включва:                                                                                                                        Цена : 265 лв.

 • Транспорт с туристически автобус 3*;
 • 2 нощувки със закуски в хотел 3*;
 • Пътни такси;
 • Медицинска застраховка; за лица над 70 г. има 6 лв. доплащане;
 • Водач от туристическата агенция;

            Цената не включва:

 • Панорамна и пешеходна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод – 15 евро
 • Разходка с корабче по Босфора с местен екскурзовод на български език25 eвро;
 • Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с местен екскурзовод на български език – 40 евро (екскурзовод+ транспорт+ входна такса);
 • посещение на парка „ Миниатюрк” /транспорт и входна такса / –25 евро /при минимум 20 бр./;
 • Вечерна автобусна разходка с посещение на  МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL15 евро;
 • Куверт за  атракционно заведениеГар Мюзик Хол35  eвро /Програмата включва ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи, шоу програма с изпълнение на песни на всички езици, вечеря- салата, предястие, основно ястие, десерт- плодове, две питиета по желание/;
 • Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 55 евро
 • Аквариум Sea Life – 350 TL  за възрастни 
 • Доплащане за медицинска застраховка с асистанс на база 5000 евро за лица над 65 години;

Туристическата агенция си запазва правото на промени на цените и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ № 03700100004231 / 01.01.2023 г.

при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Хр. Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

 

265 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Уикенд в Рим

ЕСКИШЕХИР И ИЗНИК

Чорлу – Текирдаг

ИЗРАЕЛ И ЙОРДАНИЯ – ДОКОСВАНЕ ДО ДРЕВНОСТТА

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice