ИСТАНБУЛ С ПОСЕЩЕНИЕ НА ПРИНЦОВИ ОСТРОВИ И ПАРКА ЕМИРГАН

Дати: 17.04.2023;

ИСТАНБУЛ

 С ПОСЕЩЕНИЕ НА ПРИНЦОВИ ОСТРОВИ  И ПАРКА ЕМИРГАН

Дати:   17.04.2023

1 ден : Отпътуване от Белово  в 05:30р от Пазарджик 6.00ч. Преминаване на КПП “Капитан Андреево” и КПП „Капъкуле“. Пристигане в Истанбул. Настаняване в хотел или по желание* (срещу допълнително заплащане – 15 евро) панорамна обиколка на Истанбул с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в Азиатската част на града, където ще посетим най-голямата джамия в Турция  – Чамлъджа. Връщайки се отново в Европейската част на града, ще посетим Българската желязна църква „Свети Стефан“.  Свободно време за разходка из кокетните улички с разноцветни сгради на квартал Балат, където ще може да опитате невероятното турско кафе приготвено на пясък.. Нощувка /1/.

 

       2 ден :  Закуска.  Екскурзия с ферибот до Принцови острови  – архипелаг от 9 острова, от които само 4 са обитаеми. След около час и половина, ще пристигнем на Буюкада – най-големият и най-красивият от всички острови. Там няма друго превозно средство освен велосипеди и електромобили, с които можете да обиколите една част от острова и да се насладите на невероятно красивите големи дървени имения от 19 век, построени от заможни гръцки и арменски банкери, които са ги ползвали като ваканционни вили, а днес някои от тях са превърнати в бутикови хотели. Свободно време за разходка или обяд във някой от многобройните рибни ресторанти по брега на острова .Връщане в Истанбул .

19.00 ч.  – по желание посещение на ориенталско заведение  или вечеря на кораб по Босфора -(срещу допълнително доплащане)  Нощувка /2/.

 

       3 ден :  Закуска. По желание предлагаме следните екскурзии:

 08.30ч. – разходка по Босфора с корабче /По желание-срещу допълнително заплащане /

11.30 ч.посещение на двореца „Долмабахче/По желание- срещу допълнително заплащане /

14.00 ч. – Посещение на парка Емирган –включено в цената . Всяка година през април истанбулският парк се превръща в приказка от Хиляда и една нощ, където можете да съзерцавате лалетата с часове. Емирган е най-големият парк в Истанбул и се намира на европейския бряг на Босфора. Общият брой на лалетата, зюмбюлите и нарцисите в парка е 2,5 милиона, като само лалетата наброяват 1 850 000 от 120 вида.  Свободно време .

18.30 ч.-  вечерна автобусна разходка /По желание- срещу допълнително заплащане / в Азиатската част на Истанбул с посещение  на  Пеещите фонтани, където ще наблюдаваме светлинното им  шоу. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на МОЛ „ Watergarden  „ и се смята за „най-големият“ басейн в Европа.  Нощувка /3/.

 

     4 ден : Закуска. 9.00 ч.- отпътуване за МОЛ „Форум – Истанбул. По желание посещение на  Аквариума“Sea Life”  или свободно време за пазаруване. 11:30 ч. отпътуване за  България  с кратък престой в Одрин . Пристигане в България – вечерта.

                                                                               ЦЕНА: 360 лв.  

 Цената е валидна за група от 40 човека и включва:

 • Транспорт с автобус категория три звезди;
 • 3 нощувки със закуски на човек в двойна или тройна стая в хотел 3*;
 • Посещение на парка Емирган ;
 • Посещение на Принцови острови ;
 • Посещение на МОЛ „Форум – Истанбул ;
 • Посещение на Одрин ;
 • Представител от агенцията;
 • Медицинска застраховка с асистанс на база 5000 евро за лица до 65 г.; 

 

 

 

Цената НЕ включва:

 

 • Панорамна и пешеходна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод – 15 евро
 • Разходка с корабче по Босфора с местен екскурзовод на български език25 eвро;
 • Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с местен екскурзовод на български език – 40 евро (екскурзовод+ транспорт+ входна такса);
 • Вечерна автобусна разходка с посещение на МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL15 евро;
 • Куверт за атракционно заведениеГар Мюзик Хол35  eвро /Програмата включва ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи, шоу програма с изпълнение на песни на всички езици, вечеря- салата, предястие, основно ястие, десерт- плодове, две питиета по желание/;
 • Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 55 евро
 • Аквариум “Sea Life” – 350 TL за възрастни 
 • Доплащане за медицинска застраховка с асистанс на база 5000 евро за лица над 65 години;

 

 

Туристическата агенция си запазва правото на промени на цените и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти

             „ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“    03700100004231  / 01.01.2023 г.

при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Хр. Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

360 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Уикенд в Рим

ИНДИЯ и НЕПАЛ

ЕСКИШЕХИР И ИЗНИК

Чорлу – Текирдаг

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice