И С Т А Н Б У Л с посещение на ПАРКА ЕМИРГАН

20.04.2023г.;  27.04.2023г.

И С Т А Н Б У Л

 ПАРКА ЕМИРГАН

Дати:    20.04.2023г.;  27.04.2023г.

1 ден : Отпътуване от Пазарджик в 05:30. Преминаване на КПП “Капитан Андреево” и КПП „Капъкуле“. Пристигане в Истанбул.Панорамна обиколка на Истанбул с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в Азиатската част на града, където ще посетим най-голямата джамия в Турция  – Чамлъджа. Връщайки се отново в Европейската част на града, ще посетим Българската желязна църква „Свети Стефан“.  Свободно време за разходка из кокетните улички с разноцветни сгради на квартал Балат, където ще може да опитате невероятното турско кафе приготвено на пясък. Настаняване в хотел. Нощувка /1/.

2 ден :  Закуска. Посещение на парка Емирган. Всяка година през април истанбулският парк се превръща в приказка от Хиляда и една нощ, където можете да съзерцавате лалетата с часове. Емирган е най-големият парк в Истанбул и се намира на европейския бряг на Босфора. Общият брой на лалетата, зюмбюлите и нарцисите в парка е 2,5 милиона, като само лалетата наброяват 1 850 000 от 120 вида.  Свободно време .

20.30 ч. -посещение на ориенталско заведение  или вечеря на кораб по Босфора с/у  доп. заплащане Нощувка /2/.

3 ден :  Закуска. По желание предлагаме следните екскурзии  с/у допълнително заплащане:

 08.30ч. – разходка по Босфора с корабче.

11.30 ч.посещение на двореца „Долмабахче” .

14.00 ч. – парк „Миниатюрк”/ Паркът Миниатюрк е разположен в квартал Сютлютдже на брега на Златния рог. В парка има над 100 миниатюри в мащаб 1:25 на всички известни туристически места или държавни учреждения в Турция.  Могат да се видят макети на двореца Долма бахче, Джамията Султан Ахмед, стадионите Ататюрк и Бешикташ, църквата Света София и много други./.

18.30 ч.-  вечерна автобусна разходка в Азиатската част на Истанбул с посещение  на  Пеещите фонтани, където ще наблюдаваме светлинното им  шоу. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на МОЛ „ Watergarden  „ и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. .   Нощувка /3/.

4 ден : Закуска. 9.00 ч.- отпътуване за МОЛ „Форум – Истанбул. По желание посещение на  Аквариума“Sea Life”  или свободно време за пазаруване. 11:30 ч. отпътуване за  България  с кратък престой в Одрин . Пристигане в България – вечерта.

ЦЕНА: 360 лв.

 Цената е валидна за група от 40 човека и включва:

 • Транспорт с автобус категория три звезди;
 • 3 нощувки със закуски на човек в двойна или тройна стая в хотел 3*;
 • Панорамна обиколка с автобус, посещение на МОЛ „Форум – Истанбул ; Посещение на Одрин ;
 • Представител от агенцията ;
 • Медицинска застраховка с асистанс на база 5000 евро за лица до 65 г.; 

Цената НЕ включва:

 • Разходка с корабче по Босфора с местен екскурзовод на български език25 eвро;
 • Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с местен екскурзовод на български език – 40 евро (екскурзовод+ транспорт+ входна такса);
 • посещение на парка „ Миниатюрк” /транспорт и входна такса / –25 евро/при минимум 20 бр./;
 • Вечерна автобусна разходка с посещение на МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL15 евро;
 • Куверт за атракционно заведениеГар Мюзик Хол35  eвро /Програмата включва ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи, шоу програма с изпълнение на песни на всички езици, вечеря- салата, предястие, основно ястие, десерт- плодове, две питиета по желание/;
 • Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 55 евро
 • Аквариум “Sea Life” – 350 TL за възрастни 
 • Доплащане за медицинска застраховка с асистанс на база 5000 евро за лица над 65 години;

            Туристическата агенция си запазва правото на промени на цените и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

 

 

 

ТА „Виа-Орбита” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“

 03700100004231 / 01.01.2023 г.при ЗД“Евроинс“АДгр.София, бул.„Христофор Колумб”№43 тел.02 /  965-15-25

360 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Уикенд в Рим

ИНДИЯ и НЕПАЛ

ЕСКИШЕХИР И ИЗНИК

Чорлу – Текирдаг

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice