Букурещ и възможност за посещение на ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА

15.12.2023 г. ;

Букурещ и възможност за посещение на ТЕРМЕ БУКУРЕЩ – СПА 
най-големия термален аквапарк в Европа

  15.12.2023 г. ;

            1 ден: 06:00 ч. – отпътуване от Пазарджик по маршрут: Русе – Букурещ . Пристигане в Букурещ след обяд . Панорамна обиколка на града, известен още като „Малкия Париж”: Площад Унири, Триумфалната арка, Атене,  Народния  театър, Парламента, Университета, Площада на Революцията, площада  на Победата, Патриархалната  катедрала и др.  Настаняване в хотел . Свободно време за посещение на музеи по желание или разходка в Старият град на  Букурещ – едно от най-интересните места в града , пълно е с заведения, музеи, църкви, кафенета, магазинчета. Старият Букурещ последните години възвърна постепенно блясъка си и се превърна в едно приятно кътче за отдих  и забавление. Нощувка.

           2 ден: Закуска. Отпътуване за Терме Букурещ – най-големият спа и уелнес комплекс в Европа, е идеалното място за релакс и забавления. Парк център Therme разполага не само с топли басейни, но също и с най-голямата закрита и открита градина в Румъния. В градината има над 80 000 растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Най-голямата атракция е Дървото на живота, което е един от най-редките ботанически видове в момента. Това създава една тропическа ваканция, разположена само на 15 км. от центъра на Букурещ.

 Комплексът е разделен на три основни сектора, всеки от тях с определена тема. The Palm, както подсказва името, е посветен на релаксация сред 500 палмови дървета – най-голямата градина от този тип в Европа. Площта на Elysium е предназначена за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни масажи. Galaxy е центърът на забавления. Тук можете да се забавлявате в басейн с вълни – най-големият в Румъния – или да се спуснете по една от многото пързалки. А когато сте уморени, можете да спрете за едно питие в бара на басейна. Връщане в хотела .

Свободно време. Нощувка.

            3 ден: Закуска. Отпътуване за Президентския дворец „Котрочени“.  Дворецът е построен на мястото на манастир, проекта е дело на френският архитект Готеро. Котрочени  за кратко е бил дворец  на първият румънски крал Карол І и след това преустроен  за резиденция на неговите наследници Фердиднад и Мария. Днес в част от комплекса от сгради  се помещава и  Президентската институция на Румъния.  Обиколка на музея  „Котрочени “ с местен екскурзовод.

Отпътуване за България . Пристигане в Пазарджик вечерта .

                                                                                                                           Цена : 285 лв.

Цената включва:

   – Транспорт с комфортен туристически автобус;

    -2 нощувки със закуски в хотел 3*, централно разположен в Букурещ .

    -Туристическа програма в Букурещ;

    -Посещение на СПА център Терми без входни такси;

    -Гранични и магистрални такси;

    -Екскурзоводско обслужване;

    -Мед. застраховка

Цената не включва:

  –  Разходи от личен характер;

  –  Входни такси на туристическите обекти;

  –   Такси за посещение на СПА център Therme за възрастни /престой 4:30 часа /:

        – зала „Galaxy“ – 81 леи за възрастен, 64 леи за дете под 14 г.;

        – зала „The Palm“ – 104 леи за възрастен;

        – 94 леи – пенсионери и ученици над 14 г.

        – зала „Elysium“ – 130 леи само за възрастени

        – Наем на кърпа – 21 RON, наем на халат – 29 RON.

 

Туристическата агенция си запазва правото на промени на цените и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

ТА „Виа-Орбита” има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“

 03700100004231  / 01.01.2023 г.при ЗД“Евроинс“АДгр.София, бул.„Христофор Колумб”№43  тел.02 /  965-15-25

285  лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Израел и Йордания – от София – Есен 2023

ОДРИН-ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

Истанбул – Всеки четвъртък

Уикенд в П А Р И Ж градът на светлината

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice