Будапеща

24.11.2023 / 2 НОЩУВКИ

 

Будапеща  – 24.11.2023

 

1 ден: Пазарджик – Будапеща

Отпътуване 05.00ч. от Пазарджик,Старата Автогара/магазин Била/ за Унгария. Пристигане в Будапеща , по желание / срещу допълнително заплащане  25 евро ( с торта и шампанско ) / – разходка с корабче по Дунава  . Настаняване в хотел. Нощувка .

2 ден:  Будапеща

Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод с продължителност около 3,5-4 часа : Площада на героите ,  най-стария градски парк в света, с намиращия се на неговата територия архитектурно-исторически ансамбъл Войда Хуняд, Зоопарка и Банята ‘Сечени’ ;  бул. ‘Андраши’ с невероятното си богатство от еклектика на архитектурни стилове и неговата перла – Будапещенската опера ; река Дунав  с най-емблематичните мостове и прилежащите брегови ивици и техните забележителности ; Парламентa – едно от най-големите и красиви Парламентарни здания в света; Програмата продължава на територията на Будайската крепост с Кралския дворец и дворцовата градина, както и новите архитектурни елементи на територията на Палата, реконструирани неотдавна по фото-документи, в рамките на Националната Програма Хаусман: декоративните фонтани на Замъка, новото превъплъщение на двора Csikós с Kралската конюшня и школата по езда, зданието на дворцовата охрана и бароковия фонтан на крал Матияш. Разходката  ни отвежда към Палата Шандор и Кармелитския двор, а след това по главната улица на крепостта – ул. ‘Тарнок’,  достигайки  до Рибарските кули, с храма на Матяш и площада ‘Св.Троица’. Свободно време за посещение на Коледния базар.  Нощувка .

3 ден: Будапеща – Гьодьольо – Пазарджик

Закуска. Екскурзия до Гьодьольо (Gödöllő) на 30 км от Будапеща. Посещение на двореца на Сиси  Отпътуване за България. Пристигане вечерта .

 

                                                                                                             ЦЕНА :  420 лв.

 

Цената е валидна при група от 40 туристи включва:

  • Транспорт с туристически автобус;
  • 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Будапеща;
  • екскурзоводско обслужване;
  • медицинска застраховка ;

Цената не включва:

  • Аудио слушалки при панорамната обиколка в Будапеща– 3 евро на човек
  • Разходка с корабче по Дунав в Будапеща – 25 евро /с торта и шампанско/
  • Вход за двореца на Сиси  – 5600Фт. /~ 15Евро./ човек

 

 

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора  № 03700100004231 / 01.01.2023 г.при ЗД „Евроинс“ АД

– гр.София, бул. „Христофор Колумб”№43   тел.02 /  965-15-25

420  лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Израел и Йордания – от София – Есен 2023

ОДРИН-ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

Истанбул – Всеки четвъртък

Уикенд в П А Р И Ж градът на светлината

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice