Търси оферти

Екскурзия до Старосел и Хисаря

16.08.20 ;

Отпътуване от Пазарджик в 7:00 ч. от спирката на магазин Била /Старата автогара/ за Старосел. Старосел е село в Тракия, което след отриването от проф. Георги Китов в околността антични тракийски гробници и храмове придобиват световна известност. Култовият център край Старосел обхваща шест тракийски храма храма, като най-известен е този в Четиньова могила. Мащаба на храма-гробница прави обекта най-големия открит тракийски комплекс досега. Счита се, че в него е погребан великият тракийски владетел Ситалк.

Отпътуване към град Хисаря. Пешеходна разходка в старата част на града, крепостната стена, минералния извор Момина сълза, римските терми, църквата „Свети Пантелеймон“. Свободно време.
Отпътуване за Пазарджик.

 

Цената включва:
• Транспорт с комфортен автобус по посочения маршрут;
• Екскурзоводски услуги;

 

Цената не включва:
• Входните такси на посещаваните туристически обекти;
– Тракйски култов комплекс при с. Старосел – 3 лв. (за ученици и пенсионери – 1 лв.)

Необходими документи: валиден документ за самоличност: Записване и начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при записване; Доплащането се извършва до 5 дни преди датата на
отпътуване; Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 30 пълно плащащи туриста;

Забележка: За всяка група ще се тегли томбола в автобуса за едно безплатно място!

* Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата с цел спазване работното време на обектите.
* При възникване на извънредни и непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната обстановка, при блокиране на пътни участъци, при свлачища, при непроходими, опасни хлъзгави, стръмни, наводнени участъци по маршрута, туроператорът и водачът си запазват правото да променят програмата с оглед сигурността на туристите.
* Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Тур-операторът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“
№ 03700100002473 /01.01.2020 при ЗД“Евроинс“АД- гр.София, бул.„Христофор Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

20 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Лятна почивка в град Сандански

ЦАРИ МАЛИ ГРАД И СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА

Екскурзия до Бургас с възможност за плаж и кални бани

Ботаническата градина и Двореца в Балчик

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv