Търси оферти

Екскурзия до Рупите , Мелник и Сандански

Дата: 15.05.2021

Програма : 

Отпътуване от Пазарджик в 07: 00 ч. от спирката на магазин Била /Старата автогара/ за Рупите и църквата „Света Петка Българска“, в близост до къщичката, в която е живяла Ванга. Местността около Рупите е много живописна, тук се намира планината Кожух, която е резултат от изригнал вулкан. В района има много растителни и животински видове, които са включени в червената книга на България.
Отпътуване за Мелник.Обяд и разходка в гр. Мелникл. По желание посещение на Кордопуловата къща. Тя е най-голямата възрожденска къща на Балканския полуостров, построена през 1754г. от богатата мелнишка фамилия Кордопулови. В приземния етаж на къщата има вкопани изби за вино, в тях се е произвеждало и съхранявало прочутото мелнишко вино. Впечатляваща е вътрешната архитектура на къщата с украси от стенописи, резби и стъклописи .
Отпътуване за Сандански. Свободно време за разходка в града и кафе пауза. Отпътуване за Пазарджик.

Цената включва:

Екскурзоводски услуги;
Транспорт с комфортен автобус;

Цената НЕ включва:

Входните такси на посещаваните туристически обекти;

 

* Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата с цел спазване работното време на обектите.
* Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата.

   Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора  03700100003094 / 01.01.2021 г.при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Христофор Колумб”№43   тел.02 /  965-15-25

30 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

ОДРИН-ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

Истанбул – Всеки четвъртък

Екскурзия Пирот и Ниш

Румъния – Букурещ – Синая – Бран – Брашов

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv