Търси оферти

ВЕЛИКДЕН на Охридското езеро

22.04.22 - 24.04.2022

ВЕЛИКДЕН на Охридското езеро  в най-добрия хотел ДРИМ****- Струга

Четиридневна екскурзия с автобус от 22.04.22 до 25.04.2022;

Три полупансиона ..и още 2 вечери на блок-маса с оркестър;

Тържествена Великденска вечеря с безлимитни напитки и жива музика и богата туристическа програма

Заповядайте с нас на един весел и незабравим Великден, с македонска трапеза и хубава музика!

1 Ден – 22.04 В 05.30 ч Отпътуване от Пазарджик за Македония по маршрут Пазарджик – София – Кюстендил – Скопие –
Струга. Преминаване на граничните пунктове Гюешево и Деве баир. По обяд туристическа разходка в старата част на град Скопие, разглеждат се чаршията, църквата “Св. Спас”с гроба на Гоце Делчев, преминаване по каменния мост, посещение в
центъра на града около паметника „Войн на кон“, Триумфалната арка, и паметници на наши революционери. Свободно време
за обяд и сувенири. Отпътуване за Струга. Привечер настаняване в хотел Дрим****. Вечеря на блок-маса. Нощувка
2 Ден – 23.04 Закуска на блок-маса. Св. време в Струга или 10 ч. По желание **Екскурзия до Вевчани – столицата на хумора в Македония, архитектурен резерват, живописно разположен в подножието на планината Ябланица, северно от Струга с Включен обяд с традиционни ястия и жива музика. Свободно време в парка на Вевчанските извори. / 20 €/. Връщане в хотела. свободно време за разходка в Струга: къщата на братя Миладинови, паметника на Стружанката;старата чаршия .
19 – 23 ч. Вечеря на блок-маса с жива музика
В 23 часа посещение на Празнична Великденска литургия в църквата „Свети Великомъченик Георги“в Струга.
3 Ден – 24.04. Велика неделя. Закуска на блок-маса с шарени яйца и козунак. 09 ч. По желание* Eкскурзия по бреговете на Охридското езеро ще започнем с Билянините извори ще продължим по брега на езрото до манастирския комплекс “Св.Наум”, със запазени стенописи и иконостас, съхранили духа на времето. Разглеждане на парка и параклиса Св.Петка. Свободно време за обяд и избор на красиви бижута от прочутия бисер. Отпътуване за Охрид пешеходна разходка в стария град: от стария чинар, паметника на Св. Св. Кирил и Методий, площада и пристана на града, паметника на Св. Климент Охридски – патрона на града, Къщата на братя Робеви, църквата “Св. София”, Амфитеатъра,Църквата “Св. Панталеймон и Св. Климент (Плаошник)”, където се намират мощите на Св. Кл. Охридски, Самуиловата крепост – короната на града и др. Свободно време за сувенири в центъра. Връщане в хотела.
19- 01 ч. Празнична великденска Вечеря с традиционни специалитети, поляти с безлимитни местни алкохолни и безалкохолни напитки и оркестър на живо в ресторанта на хотела. Нощувка.
4 Ден 25.04 Закуска. B 10 ч. отпътуване от хотела за Битоля. Пешеходна разходка в центъра на Битоля – Сахат кула, старата чаршия с консулските служби , църквата Св.Димитър. По обяд отпътуване за Бьлгария .

Цена: 320 лв. при плащане до 30.03.2022
ЦЕНА за Единична стая – 400 лв.
ЦЕНА за трети възрастен в тройна стая – 285 лв.
ЦЕНА за Дете от 3 до 12 г. в стая с 2-ма възрастни – 220 лв.
Цена: 340 лв. при плащане след 30.03.2022
ЦЕНА за Единична стая – 430 лв.
ЦЕНА за трети възрастен в тройна стая – 320 лв.
ЦЕНА за Дете от 3 до 12 г. в стая с 2-ма възрастни – 250 лв.

Цените са валидни при група от 38 души

В цената са включени:
 Транспорт с лицензиран туристически автобус/ клима, видео/
 3 нощувки в хотел ДРИМ **** със 3 закуски на блок-маса http://www.drim.com.mk/
 2 вечери на блок маса / на 22.04. и 23.04. с музика
 Една Празнична Великденска вечеря с традиционни специалитети, поляти с безлимитни местни алкохолни и безалкохолни напитки и оркестър на живо в ресторанта на хотела ;
 Пешеходна разходка в Скопие на 22.04, в Струга на 23.04. и Битоля на 25.04.22
 медицинска застраховка с лимит 2000 € на EUROINS
 Водач от Тур.Агенция

Цената не включва:

 **Екскурзия до Вевчани на 23.04.– столицата на хумора в Македония, архитектурен резерват, живописно разположен в подножието на планината Ябланица, северно от Струга с Включен обяд с традиционни ястия и жива музика. Свободно време в парка на Вевчанските извори. / 20 €/.
 Трансфер до Охрид на 24.04 и обратно – 5 лв.
 Екскурзия по брега на Охридското езеро с посещение на манастирския комплекс “Св.Наум”, град Охрид с местен екскурзовод на 24.04 / 25 лв./ при мин. 25 записани туристи;
 Входни такси за музеите по програмата Входни такси за църквата „Св. Спас“ и музея на Гоце Делчев в Скопие 120 DEN; •Входни такси в църквата църквата „Св. София“ , Църквата “Св. Панталеймон и Св. Климент (Плаошник/ и Самуиловата крепост и манастира „Свети Наум“ -общо около 10 лв. Валутен курс: 1 лв ~ 30 MKD

Начин на плащане:
Депозит 100 лв.
Доплащане до 20 дни преди тръгване

Необходими документи: Лична карта с 6 – месечна валидност към датата на заминава или задграничен паспорт за децата; за деца до 18 год. пътуващи без родител или 1 е необходимо нотариално заверена декларация от родителите /оригинал + копия/ + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 г. възраст/ + копие от акта за раждане. За посещаваните страни не са необходими допълнителни митнически и санитарни изисквания.
Настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване;
Туроператора си запазва правото за промени в последователността на програмата по независещи от него причини.
Туроператора не носи отговорност пред граничните власти за нередовни документи от страна на туристите или липса на такива;
Туроператора не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
Неявяването в точният час на тръгване и на определените срещи по време на програмата се счита за отказ от пътуване и агенцията не носи отговорност и не възстановява вече заплатените суми
Туроператора предлага и възможност за сключване на застраховка “Отмяна на пътуване”.

ХОТЕЛ ДРИМ ****, СТРУГА www.hoteldrim.com
хотел Дрим е един от водещите хотели на Охридската Ривиера, разположен на самия бряг на езерото и на р. Черни Дрим. Предлага великолепна панорамна гледка към езерото и града. Построен в класически стил, изцяло поетапно реновиран през последните 3 години. Всички стаи разполагат с телефон, сателитна телевизия, баня (с душ-кабина или вана) , минибар , балкон. Хотел Дрим разполага с два ресторанта, всеки с по 250 места, с местна и интернационална кухня, пиано бар с 80 места и елегантна атмосфера , спортен център, тенис на маса, билярд, паркинг.

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“
№ 03700100003608 / 01.01.2022 г. при ЗД „Евроинс“ АД
гр.София, бул. „Хр. Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

320 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

По следите на времето в Лещен , Ковачевица и Добърско

ЕСКИШЕХИР И ИЗНИК

Чорлу – Текирдаг

ПОЧИВКА В КУШАДАСЪ -ЛЯТО 2022

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv