Търси оферти…

Нова Година Солун - Паралия - Катерини - Метеора

30.12-01.01.2019

3  дни – 2 нощувки 

Дата: 30.12. – 01.01.2019

1 ДЕН 30/12/2018: Отпътуване от София- Стадион Васил Левски в 7:00 часа по маршрут: Кулата – Солун – Паралия Катерини. Пристигане  ранния следобяд в Солун. Свободно време за разходка и шопинг. Късният следобяд отпътуване за курорта Паралия Катерини. Настаняване в хотел PORTO DEL SOL 3*. Свободно време. Нощувка.

2 ДЕН 31/12/18: Закуска. *По желание еднодневна екскурзия до феномена Метеорите – прочутите скални манастири, считани за Осмото  чудо на света. Разглеждане на манастира Преображение – най-големият. Свободно време в Каламбака за обяд. Обратно връщане в Паралия. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в таверна Якинтос. Нощувка. 

3 ДЕН 01/01/19: Закуска. Отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНА: ОТ 275 ЛВ.

 

Цена на човек,  в лева Цена
На чoвек в двойна стая  275.00 лв.
Трети възрастен в двойна стая 275.00 лв.
Доплащане за единична стая  80.00 лв.
Дете от 0 – 5.99 г. с двама възрастни в стая  75.00 лв.
Дете от 6 – 11.99 г. с двама възрастни в стая 220.00 лв.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

♣  Транспорт с комфортен автобус;

♣  2 нощувки със закуски  в хотел PORTO DEL SOL 3*, Паралия Катерини: 

 ♫ ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в таверна Якинтос (с вкл. трансфер само на отиване). Връщането е самостоятелно като разстоянието между хотела и ресторанта е 15-20 мин. пеша.

♣  Посещение на гр. Солун;

♣ Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”  с покритие  5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София  / лица до 5 и над 64 год. имат доплащане /;

♣  Входни и пътни такси;       

♣  Водач през цялото пътуване;

 

Цената не включва:

♫ Екскурзия до Метеора с посещение на  манастира Преображание Господне – 15 евро –възрастен и 10 евро деца до 12 год.;

♫ Входна такса на Метеора –  3 € на турист

/ заплаща се на място /;

♫ Обяд в Каламбака – около 8 € / заплаща се на място, цената е приблизителна и  е по желание /;

За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място. Екскурзията до Метеора ще се проведе при минимум 30 туриста  !!!

 

Забележки:

  • Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря / и не само / е абсолютно забранено.
  • За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 70.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за ползване с коли са ограничени.

МЕНЮ: Предястие, салата, основно ястие / свинско /; десерт, питка с късметче; ½ бутилка вино на човек; вода, 1 чаша шампанско; Жива гръцка музика, традиционни танци.

От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 1.50 евро на стая на вечер / за хотел 3*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка „Отмяна на пътуване“ по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден / не на нощувка /

Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 2.00 лева на човек, на ден.

Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 7 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване.

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ № 03700100001342 / 01.01.2018 г. при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Хр. Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

от 275 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 441 577

Обади ни се сега!

Разгледай още

Малдиви и Шри Ланка – почивка и екскурзия

Китай – Пекин, Сиан, Шанхай и круиз по река Яндзъ

Нова Година 2019 Ниш

Екскурзия Ниш – 22.12.2018

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv