Търси оферти…

ИСПАНИЯ с ПОРТУГАЛИЯ - КОCТА ДЕ ЛА ЛУС

Бряг на светлината или ИСПАНСКИТЕ КАРИБИ! НОВА ПО-НИСКА ЦЕНА ЗА ЗАПИСВАНИЯ ОТ 08.01 ДО 31.01.2018 Г.!

НОВО!!! ЗА  НОВИ ЗАПИСВАНИЯ ОТ 08.01. ДО 31.01.2018  г.  ОТСТЪПКА ОТ 30 ЛВ. ОТ ПАКЕТНАТА ЦЕНА!!!!

 

ОТСТЪПКА 80 ЛВ.  ЗА ЗАПИСВАНИЯ до 29.12.2017 г.

Дори през ноември в Коста де ла Лус се чувствате като на слънчевите Кариби, заобиколени от много топлина и светлина, безкрайни плажове с бял и златист пясък и очарователни „бели” градове – УЕЛВА и КАДИС.

COSTA DE LA LUZ е туристическо названиe на южното испанско крайбрежие на Атлантическия океан. На запад граничи с Португалия (курортите на област Алгарве), на юг е до град Тарифа – само 14 км от африканския бряг на Мароко. Тук се намира Доняна – най – големият Биосферен национален резерват на Испания, от 1980 г. под защита на ЮНЕСКО/, където невероятните туристически разходки се организират с джипове.

Защо да изберем своята почивка в КОСТА де ла ЛУС?

–     уникална възможност за плаж на Атлантическия океан с всички чудатости на приливите и отливите;

–     безкрайни девствени плажове с фин бял и златист пясък, оградени с пясъчни дюни и кедрови гори и 330

слънчеви дни в годината;

–     изключително чист въздух, тъй като сте в околностите на най – големия природен Биорезерват в Испания под защитата на ЮНЕСКО;

–     почивка на границата на две могъщи световни култури – испанската и португалската и възможност да откриете различията между тях в допълнителните екскурзии до област Алгарве /Португалия/ и Евора /Португалия/;

–     наслаждавате се на шведска маса и на вкусната испанска кухня и специалитетите, типични за област Коста де ла Лус с включено вино и вода по време на вечерите и възможност за 7 обяда+вода+вино.

… и ОЩЕ . . . АКО ПОЖЕЛАЕТЕ:                                                        

–     да видите Севиля, един от най – известните испански градове под защитата на ЮНЕСКО;

–     да се разходите по историческия път на Колумб в градчетата от Лугарес Коломбинос /местата на Колумб/ или се насладите на джип сафари в най – големия Биосферен национален парк на Испания под защитата на ЮНЕСКО – парк Доняна;

–     да посетите една от архитектурните перли на Португалия – Евора, под егидата на ЮНЕСКО, с нейния античен град-музей на открито, древноримски императорски храм и Катедрала.

 

Hotel Playacartaya Senator

 
Hotel PlayaCartaya 4* 

 

Програма:

1 ден София – Малага – Коста де ла Лус

Полет София – Малага от Терминал 2 на аерогара София. Кацане в Малага. Трансфер с автобус до Коста де ла Лус /около 300 км/. Настаняване в хотел PLAYACANELA – 4* на остров Канела в близост до Пунта дел Морал и едноименното селище или в хотел PLAYACARTAYA SPA – 4* в Картая, района на Нуово Портил – според датите. Вечеря /поради пристигането в хотела около и след полунощ, вечерята се предоставя като сух пакет/. Нощувка.

2 ден Коста де ла Лус

Закуска. Свободно време или следобед възможност за включване в допълнителна полудневна екскурзия „Историческият път на Колумб” – градчетата от Лугарес Коломбинос и град Уелва. Вечеря. Нощувка.

3 ден Коста де ла Лус

Закуска. Свободно време или допълнителна еднодневна екскурзия до област Алгарве в Португалия. Независимо че разстоянието от вашия курорт до Португалия е около 40 км, ще почувствате разлика между две велики култури, история и традиции. ДА, това са два различни народа! Дайте си възможност сами да откриете разликите между испанската област Коста де ла Лус и португалската област Алгарве! Вечеря. Нощувка.

4 ден Коста де ла Лус

Закуска. Свободно време, плаж или допълнителна еднодневна екскурзия до Доняна – най – големия Биосферен Национален резерват на Испания (UNESCO). Вeчеря. Нощувка.

5 ден Коста де ла Лус

Закуска. Плаж или допълнителна еднодневна екскурзия до столицата ЛИСАБОН на Португалия. Вечеря. Нощувка.

6 ден Коста де ла Лус

Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна еднодневна екскурзия до Евора (UNESCO) в Португалия – античен град-музей с изключително добре съхранен вътрешен град. Вечеря. Нощувка.

7 ден Коста де ла Лус

Закуска. Свободно време или допълнителна еднодневна екскурзия до величествената Севиля (UNESCO). Вeчеря. Нощувка.

8 ден Коста де ла Лус – Гибралтар – Малага – София

Закуска или сух пакет. Отпътуване и кратка попътна почивка /включена в пакетната цена/ в малкото късче английска земя на Иберийския полуостров и много известна безмитна зона Гибралтар. Свободно време с възможност за последни покупки (билета за автобус – ~2.80 EUR се заплаща на място). Гибралтар представлява едно от най – скъпите военни укрепления в Европа, което обхваща повече от 1200 години мавританска, испанска и британска история. Полет Малага – София. Кацане на аерогара София.

 

Допълнителни екскурзии към почивката натиснете тук
 
 
За програма ИСПАНИЯ – Кадис, „карибска“ екзотика на брега на Коста де ла Лус с възможност за посещение на Мароко – може да се свържете с нас на тел. 034/44 15 77
 

Цената включва:

 

 • 7 нощувки в хотели 4* от известна хотелска вериги на Коста де ла Лус /Испания/ Playa Senator Hotels: хотел Playacanela – 4* и хотел Playacartaya Spa – 4* – според датите на настаняване;
 • 7 полупансиона на шведска маса /7 закуски + 7 вечери+вода+вино/;
 • самолетен билет София – Малага – София с включени летищни такси, 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг;
 • трансфер от испанското летище до хотела в Коста де ла Лус и обратно /около 300 км в едната посока/;
 • разходка в безмитното английско късче земя Гибралтар;
 • български водач, който е с групата през цялото време на престоя от кацане на самолета на летището в Испания до отпътуване за България;
 • изпращане на летище София от представител на туроператора;
 • медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 5 000 EUR на ЗД „Евроинс“.

Цената не включва:

 • допълнителни екскурзии на бълг. език;
 • доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 5.00 лв., над 70 г. – 10 лв.
 • Забележка: препоръчваме най – малко един месец преди отпътуване, да си извадите безплатната здравна Евро карта и да я носите със себе си, тъй като много медицински центрове в Испания работят с нея.

Други:

Минимален брой туристи:     35

Необходими документи:        лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Испания

Полетно разписание:      Разписание на полетите по програмата за дати на тръгване 05.06. и 12.06.2018 г.,11.09., 18.09. и 25.09.2018 г.

        FB 479 SOF AGP 17:20 – 20:20

        FB 480 AGP SOF 21:50 – 02:20 (+1)

        Разписание на полетите по програмата за дата на тръгване 08.09.2018 г.

        FB 479 SOF AGP 15:20 – 18:20

        FB 480 AGP SOF 19:10 – 23:35

Багаж:   Всеки пътник има право на 1 брой регистриран багаж, който да не надвишава 23 кг и 1 брой ръчен багаж до 10 кг.

Начин на плащане:  депозит – 500 лв., доплащане – до 30 дни преди отпътуване.

Застраховка „Отмяна на пътуване“:   предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ № 03700100001342/ 01.01.2018 г. при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Хр. Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

Разгледай още

Белград и Нови Сад

ИСТАНБУЛ – ОДРИН

ИЗРАЕЛ И ЙОРДАНИЯ – ПРОЛЕТ 2018 – 5 НОЩУВКИ

МАЛАЙЗИЯ – ИНДОНЕЗИЯ с островите Ява и Бали – СИНГАПУР с отров Сентоса!

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv