Търси оферти

Екскурзия до Боровец, Самоков и Рилски манастири

26.09.2021 / 1 ден

Отпътуване от Пазарджик в 7:30 ч. от спирката на Била/Старата автогара/. Боровец е най-старият и най-голям планински курорт в България, известен до средата на 20 век като Чамкория. По желания посещение на “Царска Бистрица”- бивш дворец на владетелите от Третото българско царство. Изпълнявал е функциите на ловна хижа за царете Фердинанд I и Борис III. Архитектурният облик е повлиян от традиционния български възрожденски стил, но заедно с това в него личат и европейски архитектурни влияния. Пристигане в Самоков – кафе пауза.

Отпътуване за Рилски манастир „Успение Пресвета Богородица” – най – внушителният паметник на българската архитектура и най – големият духовен център по българските земи.  По брега на Рилската река ще се насладите на зеленина, шум на река, мирис на гора, ще имате възможност за кратка почивка . Отпътуване за Пазарджик.
 

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус;
  • Посещение на Самоковски девически манастир;
  • Посещение на Рилския манастир;
  • Екскурзоводски услуги;

 

Цената не включва:

Входните такси на посещаваните туристически обекти;

Църковно-исторически музей:

         Възрастни – 8.00  лв.

         Учащи – 1.00 лв.

         Семейство (двама възрастни и деца) – 3.00 лв.

Хрельова кула, Етнографски музей и възрожденски гостни стаи, Манастирско стопанство:

        Възрастни – 5 лв.

        Учащи – 1 лв.

       Семейство (двама възрастни и деца) – 3 лв.

* Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата с цел спазване работното време на обектите.

* При възникване на извънредни и непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната обстановка, при блокиране на пътни участъци, при свлачища, при непроходими, опасни хлъзгави, стръмни, наводнени участъци по маршрута, туроператорът и водачът си запазват правото да променят програмата с оглед сигурността на туристите.

* Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Тур-операторът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“

№  03700100003094 / 01.01.2021 г.при ЗД“Евроинс“АД- гр.София, бул.„Христофор Колумб”№43 тел.02/965-15-25

 

 

25 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Двудневна екскурзия до Одрин и Чорлу

Нова година 2022 в Русия – Санкт Петербург и Москва

НОВА ГОДИНА 2022 В МОСКВА

НОВА ГОДИНА 2022 В КУШАДАСЪ

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv