Търси оферти

Ориенталска приказка в Бурса

Дати : 15.12.2022г.

 

1 ден: Отпътуване в 22:30ч. от Пазарджик; 23:00ч. от Пловдив за Бурса. Нощен преход.

2 ден: Пристигане в гр.Бурса около 09:00ч. Туристическа обиколка с разглеждане на забележителностите на града : Крепостните стени с Часовниковата кула и Гробницата на султан Орхан и Тамара, Улуджами, Козахан – пазарът на коприната , Капалъ чаршия , Зелената джамия , Зеленото тюрбе. Свободно време за пазаруване. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

3 ден: Закуска. 08:30ч. – по желание /с/у допълнително заплащане / – отпътуване за живописните градчета Трилие и Муданя – екскурзия „Източните брегове на Мраморно море“ . Разходка , свободно време за обяд . . Посещение на фирмения магазин на фабрика „Йоздилек”- най-големият производител на хавлиени изделия в Турция. Връщане в Бурса . Следобед – посещение на търговски центрове в централната част на града . Нощувка.

4 ден: Закуска. 09:00ч. – отпътуване за Джумалъкъзък- старо село на 700 години , разположено близо до Бурса . Отпътуване за България. Пристигане вечерта.

 

ЦЕНА: 270 лв.

 

Цената включва:

– транспорт с туристически автобус;
– 2 нощувки със закуски и 1 вечеря в хотел 3* в гр. Бурса;
– панорамна обиколка на гр. Бурса с екскурзовод;
– медицинска застраховка;
– представител от агенцията.

Цената не включва:

– доплащане за единична стая- 60лв.
– входни такси на посещаваните обекти
– Екскурзия „Източните брегове на Мраморно
море“ – продължава около 5 часа. Посещение на живописните
градчета Трилие и Муданя – пешеходни разходки и възможност за шопинг. Цена: 50 лв.
/ 25 € и включва: трансфер, пешеходни разходки и екскурзовод на български език при минимум 25 туристи /

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди отпътуване. Възложителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди датата на започването му, като дължи следните такси за прекратяване на договора: -от деня ,следващ деня на записването до 31 дни преди датата на заминаване, неустойката е в размер на 30% от основния пакет; -от 30 дни преди датата на заминаване до датата на заминаване вкл.,неустойката е в размер на общата крайна цена.
Срок за уведомление при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата
Необходими документи: задграничен паспорт с валидност 6 месеца.; за деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите за пътуване в чужбина (ако не пътува с двамата родители)

 

ТА „Виа-Орбита”си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата . „ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“

№  03700100003608 / 01.01.2022 г.при ЗД“Евроинс“АД- гр.София, бул.„Христофор Колумб”№43 тел.02/965-15-25

270 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Уикенд в МИЛАНО, Лугано, Комо и езерата

По следите на времето в Лещен , Ковачевица и Добърско

ЕСКИШЕХИР И ИЗНИК

Чорлу – Текирдаг

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv