Търси оферти…

Предколедна екскурзия до ОНИРУПОЛИ-градът на мечтите.

Дата: 16.12-17.12.2017 Цена: 65лв.

Предколедна екскурзия ОНИРУПОЛИ-градът на мечтите Гоце Делчев- Драма- Банско
 
16.12-17.12 2017 год.

1ден: 07:30 ч. отпътуване по маршрут:  Пазарджик- Гоце Делчев- Екзохи  – Драма. Пристигане в града преди обяд. Свободно време за посещение на Коледния базар в градската градина и площад „Свобода”. Тук мечтата на вече порасналите деца, които искат да се докоснат до света на вълшебния старец отново, става реалност. Белобрадият старец е любезният домакин тук. Може да минеш през неговата работилница за подаръци. Ако пък си му написал писмо с желания, отскочи до пощата, за да го пуснеш. Дядо Коледа те отвежда в един приказен свят, изпълнен с множеството облени с коледна украса дървени къщички, бляскава въртележка, коледно влакче и препълнена ледена пързалка. Изкушен си от безбройното количество лакомства, които са буквално на всякъде. Ако ти стане студено, може да изпиеш чаша греяно вино или салепи. Не се отказвай и от традиционните гръцки коледни сладки – курабии и меломакарона.Разходка и шопинг в града. Привечер отпътуване за България.Настаняване в хотел „ Неврокоп“- Гоце Делчев. По желание- организиране на вечеря. Нощувка.

  

2 ден: Закускa. Отпътуване за Банско. Свободно време за обяд. Отпътуване за Пазарджик.

Цена: 65 лв.

 

Цената включва:

транспорт с туристически автобус;

– 1 нощувка със закуска  в хотел „Неврокоп“ – Гоце Делчев ;

– екскурзоводско обслужване; 
– медицинска застраховка с асистанс; 

                                                         

Цената не включва:

входните такси на посещаваните обекти ;

– вечеря ;

– доплащане за единична стая ;

 

Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт ; за деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите за пътуване в чужбина (ако не пътува с двамата родители). 

ТА „Виа-Орбита” си  запазва правото на  промени в последователността на изпълнение на програмата!

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ № 03700100001122/ 01.01.2017 г. при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Хр. Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

Виж снимки от екскурзията

Разгледай още

ПАРИЖ

МОСКВА

Магията на Йонийските острови

Баварски замъци, Бодензее и острова на цветята Майнау

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv