Търси оферти

Нова Година 2020 Ниш

30.12.2019 - 01.01.2020г.

30.12.2019 – 01.01.2020 г.

 

Програма

1-ви ден:

Отпътуване от Пазарджик- 6.30 ч.- Старата Автогара,  8.00 ч. от София, пл. „Ал. Невски“ по маршрут Калотина – Ниш. Пристигане в Ниш-третия по големина град на Сърбия. 

Туристическа програма  – Площадът на освободителите, Нишката крепост, централната пешеходна улица „Обреновичева“, Казанджийското сокаче.По желание посещение на Челе кула-построена от черепи на сръбски войници след битката при Чегар през 1809г., като доказателство за мощта на османската армия. 

 Свободно време. Настаняване в хотела. Вечеря (с богато меню, музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки). Нощувка.

 

2-ри ден:

Закуска. Свободно време за шопинг-посещение на МОЛ-Stop SHOP. Посещение на Римската императорска резиденция Медиана,която представлява просторен комплекс. В рамките му може да се види вила със запазени антични мозайки, перистил (полузатворена колонада), нимфеум, терми, ореум (зърно хранилище), водна кула. Използвана е като резиденция от родения в древния Ниш император Константин Велики. Разрушена е от хуните на Атила през V век.

Новогодишна гала вечеря от 21.00 ч. до 03.00 ч. 

Празнична новогодишна вечеря с жива музика и богато меню с включена неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (местно производство) Нощувка.

 

3 -ти ден: 

Закуска. Около 12.00ч. – отпътуване за България. Пристигане в София , Пазарджик – вечерта.

 

Цена : 370 лв.

 

Цената включва:  

 • транспорт с туристически автобус 2*/3* ; 
 • 2  нощувки със закуски (на блок маса )в хотел „Cristal ice””***
 • 1 празнична вечеря в ресторанта на хотела на 30.12.2019г. с неограничено количество местни алкохолни, безалкохолни напитки и жива музика
 • 1  ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на 31.12.2019 г.с богато меню, с музика на живо и НЕОГРАНИЧЕНА консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (местно производство), 
 • панорамна обиколка на гр. Ниш; 
 • екскурзоводско обслужване;   
 • медицинска  застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец за лица до 65 г. 

 

Цената не включва:

 • входни  такси на посещаваните музеи и обекти; 
 • застраховка отмяна на пътуване

 

Начин на плащане: 

 

 • депозит – 50 % от пакетната цена;
 • доплащане – 15  дни преди датата на отпътуване. 

 

Доплащане за лица над 65 г.за медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец :

– от 65 г. до 70 г.–3 лв.;  от 70 г. до 75 г.– 4 лв.; от 75 г. до 79 г.– 8 лв.;Лица над 79 г. не се застраховат!

 

Доплащане:

За единична стая – 60 лв.

 

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта  с мин. 3 месеца валидност от датата на отпътуване. за деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:

– 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни

– 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни или

 

 Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при не осъществяване на екскурзията. 

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

ТА „Виа-Орбита”си  запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата . „ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ 

№ 03700100001811/ 01.01.2019 при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Христофор Колумб”№43   тел.02 / 965-15-25

370 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Предколедна екскурзия Онируполи – градът на мечтите – Гоце Делчев – Драма

Москва и Санкт Петербург 2020

Солун – Паралия – Метеора

ПОРТОКАЛОВИЯТ БРЯГ – КОСТА АЗААР, ИСПАНИЯ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv