Търси оферти

Магията на Йонийските острови / Лефкада /

02.09.2022г. / 21.09.22г.

 

 

 

1 ден – Отпътуване от Пазарджик в 23.00  часа за Гърция.

 

2 ден – о. Лефкада – Пристигане рано сутринта. Разглеждане и свободно време в столицата на острова – гр.Лефкада : централният градски площад, църквата „Свети Спиридон“, „Свети Николай“ и др.  Настаняване в хотел  2/3*. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

 

3 ден – Круиз „Йонийски острови “

Закуска. По желание- срещу допълнително заплащане- 30 евро :  Целодневна екскурзия до 7 от Йонийските острови. Ще имате възможност да разгледате най-атрактивните Йонийски острови:
**Спирка за плаж на Порто Кацики – най-известният плаж и най-чистият такъв на о-в Лефкада, запазил своята девствена красота, считан за един от най-красивите плажове на Европа. След това се отправяме към о. Кефалония /най-големият Йонийски остров/, посещение на селцето  Фискардо; Отплаване към остров Итака – острова на Одисей – свободно време за плаж и плуване; Кратка спирка на остров Меганиси – влизане в пещерата Папаниколи; Акустиране за кратко на о.Скорпиос, от корабчето ще разгледаме о.Спарти и о.Кастри, бивша собственост на известния корабен магнат от 20-ти век Аристотел Онасис, след което се отправяме към о.Мадури – известен със своята вечнозелена растителност, собственост на фамилията Валаоритис.**
Круизът се реализира от пристанището на Нидри и е с включен обяд (барбекю). Продължителността на круиза е около 9 часа. Вечеря и нощувка.
 

4 ден – Плаж „ Катизма“,  манастира „Панагия Фанеромени“

Закуска. Свободно време  за плаж и развлечения.Посещение на  манастира „Панагия Фанеромени“ – покровителка на острова. Посещение на един от най-добрите плажове на острова – “Катизма. Вечеря . Нощувка.

 

5 ден- Закуска. 11 часа- отпътуване за България . Късно вечерта – пристигане в Пазарджик.

 

Цена – 345 лв.

 

Пакетната цена  включва: транспорт с лицензиран автобус, 3 нощувки със закуски и вечери  в хотел  2/3*, екскурзоводско обслужване по целия маршрут,  медицинска застраховка;

 

Пакетната цена не включва:

  • целодневен круиз „Йонийски острови “ с вкл. обяд – 30 евро
  • разходи от личен характер

 

ТА „Виа-Орбита”си  запазва правото на  промени в последователността на изпълнение на програмата .

 

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“

03700100003608 / 01.01.2022 г.при ЗД“Евроинс“АД- гр.София, бул.„Христофор Колумб”№43

тел.02 /  965-15-25

345лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

По следите на времето в Лещен , Ковачевица и Добърско

ЕСКИШЕХИР И ИЗНИК

Чорлу – Текирдаг

ПОЧИВКА В КУШАДАСЪ -ЛЯТО 2022

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv