Търси оферти

Венеция Карнавал 2019

21-25.02.2019

и също – Верона, Падуа и Загреб

 

ПРОГРАМА – ОТКРИВАНЕ

1 ден (21.02.)  – 07 ч. тръгване от София. Транзитно преминаване през Белград  за Загреб. Късно вечерта пристигане в Загреб столицата на Хърватия. Нощувка в хотел*** .
 
2 ден (22.02.)  – Закуска. Туристическа програма в Загреб – от Площад Бан Йосип Йелачич, средновековния Градец с Парламента и църквата Св.Марк , Катедралата на Каптол и колоритния пазар Долац. Отпътуване за Италия през Словения. Около 17 ч. пристигане в красивия адриатичеки курорт Лидо ди Йезоло. Настаняване в хотел***. Вечерта разходка в курорта изветен с живописните си крайбрежни улички, комфортните хотели, множество магазини, ресторанти и зелени оазиси. Свободно време. По желание*Вечеря в италиaнски ресторант с напитки . Нощувка.
 
3 ден (23.02.) – Закуска. Свободно време в курорта или по желание* Еднодневна екскурзия до ВЕРОНА и ПАДУА . Отпътуване за Верона градът на влюбените. Пешеходна разходка в града с разглеждане на площад Бра, амфитеатъра Арена ди Верона, паметника на Виктор Емануил II, , ренесансовия площад Ербе с фонтана “Мадона ди Верона” и кулата Ламберти,  къщата на Жулиета, паметника на Данте и гробниците на фамилия ла Скала. Свободно време по търговката улица Мацини. След обяд туристическа програма в Падуа с разглеждане на площада Прато дела Вале, катедралата Св.Антоний, Паметника на Донатело и катедралата Св. Джустина. Връщане в Лидо ди Йезоло. Нощувка.
 
4 ден (24.02.) – Закуска. 09:00 Отпътуване с корабче от Пунта Сабиони за Карнавална Венеция. Туристическата ни програма започва от сърцето на карнавала площад ”Сан Марко” с едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св.Марко – покровител на града и още много реликви; през великолепния Дворец на Дожите/отвън/, Моста на Въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула. Разходката продължава по тесните улички с пъстри сувенирни магазинчета, до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде.  11 ч. Участие в официалното откриване на Карнавала с най-грандиозната част – Полета на ангела на площад Сан Марко. По желание разходка с гондола из плетеницата от  канали, обкръжени от двете страни от старинни дворци, къщи и катедрали. Свободно време. Участие във фиестата и шествията на Карнавала по живописните площади на Венеция: камерна музика, спектакли на клоуни, боди-арт и др. От 15:30 ч. Наблюдаване на плащад Сан Марко номинациите за „Най-Добра МАСКА“ .18 ч.Отпътуване за България. Нощен преход.
 
5 ден (25.02.) – Около 15 ч.  пристигане в София.
 
 

Цена на възрастен в двойна стая: 299 лв. при плащане до 10.01.19

ЦЕНА за Единична стая – 378 лв.

.ЦЕНА за Дете до 12 г. в стая с 2-ма възрастни 270 лв.

 

Цена на възрастен в двойна стая: 335 лв. при плащане след 10.01.19

ЦЕНА за Единична стая – 415 лв.

.ЦЕНА за Дете до 12 г. в стая с 2-ма възрастни 300 лв.

 

Цените са валидни при група от 40 души

 

Цената включва:

 • Една нощувка със закуска в хотел*** в Загреб;
 • Две нощувки /закуски Хотел*** в Лидо ди Йезоло;
 • Транспорт с луксозен туристически автобус;
 • Тур. програма в Загреб и Венеция;
 • Медицинска застраховка с лимит 5000 евро;

 

Цената не включва:

 • Пътни такси – 20 евро=39 лева – задължитилни при 2-ра внаска;
 • Туристическа такса: 2 евро на турист на нощувка – задължитилни при 2-ра внаска;
 • Корабчето до и от Венеция – 20 евро=39 лева;
 • Еднодневна екскурзия до Верона и Падуа – 20 евро=39 лева;
 • Слушалки за обиколка Венеция – 2 евро;
 • Таксите за музеите – около 20 евро;
 • Трансфер от Сливен и Стара Загора с доплащане – 30 лв., От Пловдив – 20 лв. и Пазарджик- 15 лв. (Трансфера се осъществява при мин 15 души).

 

 

Срок и начин на плащане:

Депозит:  50% от цената при записване до 22.12.18

 • 30% от цената при записване след 22.12.18

Доплащане: 20 дни преди пътуването

 

Необходими документи:  Валидна Лична карта мин. 6 месеца след пътуването; за деца до 18 г. – декларация от непътуващия родител или от двамата родители,  нотариално заверена декларация от родителите /оригинал + копия/ + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 г. възраст/ + копие от акта за раждане, че разрешават на детето пътуване зад граница;

Няма визови, санитарни и медицински изисквания за Италия и другите транзитни държави

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 20 дни преди началната дата

Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.

Туроператорът не носи отговорност пред граничните власти за нередовни документи от страна на туристите или липса на такива;

Туроператорът не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

Неявяването в точният час на тръгване и на определените срещи по време на програмата се счита за отказ от пътуване и туроператорът не носи отговорност и не възстановява вече заплатените суми.

 

Програма на Карнавала на Венеция за 24.02.2019:

 

Полетът на Ангела от 11:00 ч. до 12:00 ч.

Място на провеждане: площад “Сан Марко”

„Полетът на Ангела“ е традиционно събитие, което ни връща в периода на Серенисима. Ангелът на новия карнавал 2019 ще бъде Ерика Чиа, победителка на конкурса „Феста деле Мари“2018
Костюмът на Ангелa ще е от ателие Стефано Николао.

 

Конкурс за най-добра маска – ежедневен конкурс от 15:30 ч. до 17:00 ч.

Място на провеждане: площад “Сан Марко”

Състезателите дефилират на сцената с костюмите си. Победителите от конкурса, които се състои между четвъртък и събота (28 февруари – 2 март) отиват финал в неделя на 3 март.

 

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“  № 03700100001811/ 01.01.2019 г. при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Хр. Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

от 299 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Карнавалът във Венеция

Романтичен уикенд в Рим със самолет

Лятната магия на Москва и Санкт Петербург през 2019г.

УИКЕНД В МОСКВА 2019 – ДА Я ОПОЗНАЕМ ЗАЕДНО!

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv