Търси оферти

ИСТАНБУЛ С ВКЛЮЧЕНA ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА

Дати : 20.10.2022;

ИСТАНБУЛ

C ВКЛЮЧЕНA   ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА

 

Дати :   20.10.2022

Цена – 195 лв.

 

 ПРОГРАМА 

1-ви ден: Тръгване от Пазарджик в 22:00 ч. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле. Нощен преход.
2-ри ден: Пристигане в Истанбул сутринта. Панорамна обиколка с автобус на града, преминаване по моста над Златния рог, преминаване в Aзиатската част на града по въжения мост над пролива Босфор“ – чудо на строителната техника, фото – пауза край Босфора,връщане в европейската част и посещение на  Българската желязна църква „Свети Стефан“, отворена отново след дългогодишен ремонт.  Свободно време за разходка из кокетните улички с разноцветни сгради на квартал Балат, където ще може да опитате невероятното турско кафе , приготвено на пясък. Настаняване в хотел. Свободно време за посещение на историческия център на града – Синята джамия (само отвън), площад „Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика „Св. София” (само отвън), Топкапъ , Водохранилище и  Капалъ чарши за пазаруване.

По желание* (срещу доплащане) вечеря в ресторант с турска шоу-програма /куверта включва – програма, вечеря и 2 напитки по избор/или вечеря на кораб по Босфора /куверта включва -трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки/. Нощувка.
 3-ти ден: Закуска. 08.30 ч.-  По желание * (срещу доплащане)  разходка с корабче по „Босфора“ – новият султански дворец „Долмабахче“, „Чираан Палас“ – бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът „Ортакьой“ – любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости „Румели Хисар“ и „Анадолу Хисар“, летният султански дворец „Бейлербеи“, Кулата на девицата и др. По желание* (срещу доплащане при мин. 25 човека) посещение на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език.

По желание * (срещу доплащане) – Парк „Миниатюрк”, който  е разположен в квартал Сютлютдже на брега на Златния рог. В парка има над 100 миниатюри в мащаб 1:25 на всички известни туристически места или държавни учреждения в Турция.  Могат да се видят макети на двореца Долма бахче, Джамията Султан Ахмед, стадионите Ататюрк и Бешикташ, църквата Света София и много други./.

18.00 ч. – по желание* – посещение на   МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден : Закуска. 9.00 ч.- отпътуване за  Аквариума“Turkua zoo” – www.turkuazoo.com или свободно време за пазаруване в МОЛ „Форум – Истанбул. 13:00 ч. отпътуване за  България.

  

Цената  включва:

 • Транспорт с туристически автобус 3*;
 • Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод на български език
 • 2 нощувки със закуски в хотел 3*;
 • Пътни такси;
 • Медицинска застраховка; за лица над 70 г. има 6 лв. доплащане;
 • Водач от туристическата агенция

  Цената не включва:

 • Горивна такса .
 • Разходка с корабче по Босфора с местен екскурзовод на български език – 20 eвро;
 • Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с местен екскурзовод на български език – 40 евро

 (с включена входна такса).

 • Вечерна автобусна разходка с посещение на МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – 15 евро
 • Куверт за атракционно заведение – Гар Мюзик Хол – 30  eвро;   /Програмата включва ориенталски танци, традиционни турски фолклор и  обичаи, шоу програма с изпълнение на песни на всички езици, вечеря- салата, предястие, основно ястие, десерт- плодове, две питиета по  желание/;
 • Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 45 евро

Туристическата агенция си запазва правото на промени на цените и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ № 03700100003608 / 01.01.2022 г.

при ЗД „Евроинс“ АД – гр.София, бул. „Хр. Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

 

195 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Уикенд в МИЛАНО, Лугано, Комо и езерата

По следите на времето в Лещен , Ковачевица и Добърско

ЕСКИШЕХИР И ИЗНИК

Чорлу – Текирдаг

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv