Търси оферти

ИСТАНБУЛ C ВКЛЮЧЕНA ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА

Дати : 17.06.2021

17.06.2021

 

1-ви ден: Тръгване от Пазарджик в 22:00 ч. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле. Нощен преход.

2-ри ден: Пристигане в Истанбул сутринта. Панорамна обиколка с автобус на гр. Истанбул: историческия център на града – Синята джамия (само отвън), площад „Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика „Св. София” (само отвън), преминаване по моста над Златния рог, преминаване в Aзиатската част на града по въжения мост над пролива Босфор“ – чудо на строителната техника, фото – пауза край Босфора. Настаняване в хотел.

Свободно време за посещение на Капалъ чарши и пазаруване.

По желание* (срещу доплащане) вечеря в ресторант с турска шоу-програма /куверта включва – програма, вечеря и 2 напитки по избор/или вечеря на кораб по Босфора /куверта включва -трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки/. Нощувка.

 3-ти ден: Закуска. 08.30 ч.-  По желание * (срещу доплащане)  разходка с корабче по „Босфора“ – новият султански дворец „Долмабахче“, „Чираан Палас“ – бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът „Ортакьой“ – любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости „Румели Хисар“ и „Анадолу Хисар“, летният султански дворец „Бейлербеи“, Кулата на девицата и др.

По желание* (срещу доплащане при мин. 25 човека) посещение на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език.

По желание* – изкачване с фоникуляр / зъбчата железница / до площад Таксим. Разходка по улица „ Истиклял“. Свободно време за пазаруване. Връщане с метро до хотела.

18 часа- по желание* – посещение на   МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за „най-големият“ басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. Връщане в хотела. Нощувка.

 

4 ден : Закуска. 9.00 ч.- отпътуване за   МОЛ „Форум – Истанбул . По желание посещение на Аквариума“Turkuazoo” – www.turkuazoo.com или свободно време за пазаруване .  11:30 ч. отпътуване за  България.

 

   Цена – 185 лв.

 

Цената е валидна за група от 40 туристи и включва:

 • Транспорт с туристически автобус 3*;
 • Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод на български език 
 • 2 нощувки със закуски в хотел 3*;
 • Пътни такси;
 • Медицинска застраховка; за лица над 70 г. има 6 лв. доплащане;
 • Водач от туристическата агенция;

 Цената не включва:

 • Разходка с корабче по Босфора с местен екскурзовод на български език – 20 eвро;
 • Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с местен екскурзовод на български език – 25 евро (с включена входна такса).
 • Вечерна автобусна разходка с посещение на МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – 10 евро
 • Куверт за атракционно заведение – Гар Мюзик Хол – 30  eвро;   /Програмата включва ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи, шоу програма с изпълнение на песни на всички езици, вечеря- салата, предястие, основно ястие, десерт- плодове, две питиета по желание/;
 • Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 40 евро
 • парка „ Миниатюрк“ – 10 евро / транспорт и входна такса/
 • разходка до площад Таксим- 5 евро/ транспорт и водач /

 

            Туристическата агенция си запазва правото на промени на цените и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

 

„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“

03700100003094 / 01.01.2021 г.при ЗД“Евроинс“АД- гр.София, бул.„Христофор Колумб”№43 тел.02 /  965-15-25

185 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Ботаническата градина и Двореца в Балчик

КИТЕН – Хотел “ФЕШЕВИ”

КИТЕН – ПОЧИВНА БАЗА “ АТЛИМАН КЛУБ”

Курорта Китен ПОЧИВКА НА МОРЕ

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv