Търси оферти

Екскурзия до Стара Загора

и посещение на Прабългарска школа за оцеляване „Багатур“

Отпътуване от Пазарджик в 7:00 ч. от спирката на магазин „ Била ” /Старата автогара/.
Пристигане в Стара Загора. Това е един от най-древните градове в България и Югоизточна Европа. През епохите е носил различни имена – Берое, Августа Траяна, Верея, Ески Заара, Железник. Днес градът е модерен и важен икономически, университетски и културен център. Пешеходна разходка в централната част с възможност за разглеждане на Старозагорската опера, Драматичния Театър „Гео Милев“, Античния форум Августа Траяна, Регионалния исторически музей, Художествената галерия, сградата на Съда. Разглеждане на Форума на Античния римски град Августа Траяна. Той представлява археологически обект, който се намира в централната част на Стара Загора. Античния форумен комплекс включва: западната порта на Августа Траяна, части от две стени на античния и средновековен град, площад със съхранен постамент за статуя на царския кон, амфитеатър, част от основна улица на древния град и южната фасада на градските бани.
Отпътуване за Пазарджик.

Цената включва:
• Транспорт с комфортен автобус;
• Разглеждане на Стара Загора;
• Форума на Античния римски град Августа Траяна – вход свободен;
• Екскурзоводски услуги;

Цената НЕ включва:
Входните такси на посещаваните туристически обекти;

Забележка: За всяка група ще се тегли томбола в автобуса за едно безплатно място!

* Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата с цел спазване работното време на обектите.
* При възникване на извънредни и непредвидими проблеми в пътната или метеорологичната обстановка, при блокиране на пътни участъци, при свлачища, при непроходими, опасни хлъзгави, стръмни, наводнени участъци по маршрута, туроператорът и водачът си запазват правото да променят програмата с оглед сигурността на туристите.
* Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Тур-операторът не носи отговорност при евентуална промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.
* Задължително изискване към туристите е да бъдат с ниски, удобни, затворени обувки с добро сцепление. Сандали, високи обувки и т.н. не са подходящи за преходи от този тип .

ТА „Виа-Орбита”си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата .
„ВИА-ОРБИТА“ има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ № 03700100002473 /01.01.2020 при ЗД“Евроинс“АД- гр.София, бул.„Христофор Колумб”№43 тел.02 / 965-15-25

25 лв.

 Прочетох и приемам общите условия и регламента за защита на личните данни.

+359 34 44 15 77

Обади ни се сега!

Разгледай още

Организирана почивка в Приморско – Хотел “Левтери”**

Организирана почивка в Китен

Почивка в Несебър – Хотелски Комплекс „Каменец – Несебър“

Eкскурзия до Шипка и ЕМО „Етъра“

За нас

Туристическа агенция “ВИА- ОРБИТА” е наследник на веригата за международен туризъм “Орбита”, създадена още през 1958г. с цел реализиране на желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България. От 22.11.2000г. клонът в Пазарджик е приватизиран и преименуван в ЕТ „ВИА ОРБИТА- Васил Арнаудов”.

© Copyright 2016 by Chochev.EU - Made With In Plovdiv